Reviews

Meditatie avonden - Reviews

Aline
Aline
30 jaar
Ik ben bij Petra geweest voor de meditatie avond, wat was het fijn en wat heb ik ‘s nachts lekker geslapen. Het is zeker een aanrader, Petra heeft een fijne meditatie stem en stelt je altijd erg op je gemak. Thuis sla ik het mediteren vaak over omdat er andere dingen te doen zijn, maar doordat je een avond gaat, doe je het gewoon. Echt een avond voor jezelf in alle hectiek van alledaags.
Marieke
Marieke
Ik heb een waardevolle opstelling gehad bij Petra in de Praktijk. Het werd op een hele luchtige manier allemaal heel helder door papieren op te stellen voor personen, of mezelf op jongere leeftijd. Het heeft echt inzicht gegeven en Petra heeft mij op een liefdevolle manier begeleid en een veilig setting geboden, waardoor ik mijn emoties er kon laten zijn en mezelf kon bevrijden van het dragen van een familie last en weer kind mocht zijn. Dankbaar voor deze ervaring.
Linda
Linda
Positieve ervaring, en ga het thuis ook proberen te doen. Zou zeker nog een keer terugkomen op deze avonden.
Annika
Annika
Mooi om te ervaren dat ik met mijn gedachte invloed kan uitoefenen op mijn gevoel. En dat uitwisselen met elkaar maakt het extra leerzaam en speciaal.
Ik was bij Petra voor een opstelling. Na een kop thee en een gesprek deden we een meditatie. De ruimte bij Petra is fijn en kon me gelijk invoelen. Nadien gingen we verder. Het bijzondere aan deze opstelling was dat die helemaal voor mij was. Ik mocht 3 poppetjes uitzoeken die mij voorstelde. Toch zocht ik alleen maar poppetjes uit die een ander moesten voorstellen. Maar Petra gaf hier mooie sturing, waardoor ik een keer voor mijzelf koos. Er was een hoop ruimte om te ontdekken en voelen. Omdat deze er was zijn er dingen besproken waar anders geen aandacht naar toe was gegaan. En waar ik me niet bewust van was. Ik vond het een mooie ervaring. Dankje Petra
Vrouw
Vrouw
39 jaar
Petra geeft een fijne meditatie zodat je stil staat bij jezelf en de mooie simpele dingen in het leven. Het helpt je om meer positieve energie te krijgen zodat je dat ook aan anderen kan doorgeven.
Jongen
Jongen
9 jaar
Het was gezellig en een klein groepje dat vond ik fijn. De ‘kracht’stenen verven vond ik heel erg fijn.
Lieke
Lieke
8 jaar
Na jaren lang bijna elke nacht angstig wakker worden, slaapt onze dochter nu de meeste nachten weer door. Ze durft weer alleen en ontspannen te gaan slapen. Dit alles al na één behandeling. Dankbaar voor wat Petra voor onze dochter en ons heeft kunnen betekenen! Goed slapen geeft haar zoveel meer energie.
Jongen
Jongen
8 jaar
Na een zeer hectische (verhuizing) en verdrietige periode (onverwachts overlijden opa) werd t heel lastig voor onze lieve jongen om zich veilig te voelen, zowel overdag als bij het naar bed gaan. Al na 2 sessies met Petra zagen we een enorme verandering. Hij is weer vrolijk en ontspannen en gaat zonder problemen lekker slapen. Petra was meteen in contact/verbinding met zoonlief. Wij gunnen iedereen een beetje Petra in zijn/haar leven!