Coaching

mooi mens
wil warm
groen doen
gras zacht
durf droom
blij vrij
zelf zijn!

Kindercoach Epe

Wat ik voor kinderen en jongeren kan betekenen.

De 'weg naar zichzelf' vinden. Soms zijn ze zichzelf een beetje kwijt; kinderen, jongeren, maar ook volwassenen. Ze hebben weinig vertrouwen in zichzelf, of overcompenseren zich door te doen alsof. Dan hebben ze wat hulp nodig om hun eigen kracht, puurheid, veiligheid en zelfvertrouwen terug te vinden. De antwoorden liggen in henzelf, ik kan ze helpen deze te vinden. Met mijn aanvoelend vermogen gaan we kijken naar wat er onbewust speelt, dit vormt de basis voor mijn werk als coach en energetisch therapeut voor kinderen en jongeren.

Kinderen inzicht geven in zichzelf en ze begeleiden in het traject waarin ze terugkeren naar hun 'zijn', dat doe ik vanuit mijn hart. We maken verbinding en van daaruit kan ik kinderen verstaan vanuit gevoel.

Het inzicht brengen dat je jezelf kunt verstoppen onder lagen waarvan je denkt dat ze je beschermen. De weg naar rust en vertrouwen helpen vinden, ze te laten ervaren wie ze zijn, dat proces verwondert me steeds weer. Kinderen zijn sterk en veerkrachtig en kunnen van moeilijkheden veel leren, misschien wel veel meer dan van welk schoolvak dan ook. Maar niet ieder kind lukt dit zelfstandig. Voor ondersteuning daarbij kun je bij mij terecht.

Revieuws

Lieke
Lieke
8 jaar
Na jaren lang bijna elke nacht angstig wakker worden, slaapt onze dochter nu de meeste nachten weer door. Ze durft weer alleen en ontspannen te gaan slapen. Dit alles al na één behandeling. Dankbaar voor wat Petra voor onze dochter en ons heeft kunnen betekenen! Goed slapen geeft haar zoveel meer energie.